sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Laurentiu Fulga-un alt prozator si traducator al tarii noastre

Laurentiu Fulga,este un prozator ,si traducator ,care ne face mandri ,din punct de vedere cultural,national si lingvistic .
Este un prozator ,si traducator ,care ne face mandri ,din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,desi a tradus cartile .
Este un prozator ,si traducator ,care ne face mandri ,din punct de vedere cultural,national si lingvistic,fara a-si face aparitia,cu lucruri minore .
Este un prozator ,si traducator ,care ne face ,sa ne privim tara ,cu mandrie ,fiind un adevarat OM DE CULTURA,si nu unul fals .
Carti care l-au facut cunoscut :-Intre cartile ,care l-au facut cunoscut ,se numara si "Straniul paradis ",sau "Doamna straina ",sau "Sinteza ",sau "Fascinatia ",ne fac mandri de tara noastra .
Din pacate ,nu am vazut ,in nicio librarie ,o biografie despre el,viata si opera lui ,desi ar merita una  pentru a il cunoaste in intregime .
Este un prozator ,si traducator ,care ne face sa spunem ,cu adevarat bucurosi :"sunt roman !",si fara teama unor controverse ,ori conflicte ,aparute pe aceasta tema ,sau pe altele .
Si,nu are nici strada ,desi ar merita una .
Si,nu are nici statuie ,desi ar merita una ,ca tinerii sa il aiba in minte ,si vizual,nu doar nominal,nu e destul !
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Boris David -un inginer important al tarii noastre

Boris David a fost un inginer chimist roman si inventator . S-a nascut in Basarabia in orasul port la Dunare Ismail la 10 mai 1929 . In anul...