duminică, 3 august 2014

Scrisoare catre cititori

Dragi cititori ,
In perioada 5.08-12.08 blogul va fi inchis .
Aceasta inseamna ca nu vor mai aparea postari noi ci le puteti comenta pe cele vechi cu o singura conditie :fara jigniri si injuraturi .
In prima jumatate de an am vorbit despre cultura din tara noastra abordand absolut toate aspectele chiar si cel religios in apropierea Pastelui .
Dupa intoarcerea mea vom vorbi in continuare despre cultura si ramurile sale abordandu-le pe fiecare la timpul ei insemnand ca luna Craciunului va fi ca si a Pastelui luna in care vom aborda religia si ca noutate nu mai vorbesc de preoti ci de manastirile pe care le avem ca tara dar cu care noi ca popor nu stim sa ne mandrim pentru ca ne-a disparut mandria si bucuria de a fi roman desi acest lucru nu e normal.
In incheiere va transmit tuturor sa va odihniti in vacanta si sper ca toti ne vom intoarce mult mai bogati din punct de vedere cultural si cu un vocabular mult mai extins decat acum .
Cu drag ,
a voastra bloggerita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...