luni, 12 octombrie 2015

Agatha Grigorescu-Bacovia-o alta poeta si memorialista importanta a tarii noastre

Agatha Grigorescu-Bacovia este o poeta si memorialista care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic.
Este o poeta si memorialista care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic fara a traduce cartile.
Este o poeta si memorialista care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic fara a-si face aparitia cu lucruri minore.
Este o poeta si memorialista care ne face sa ne privim tara cu mandrie fiind o adevarata contribuitoare la cultura tarii noastre.
Carti care au facut-o cunoscuta :-Intre cartile care au facut-o cunoscuta se numara si "Armonii crepusculare" sau "Muguri cenusii" sau "Pe culmi de gand" sau "Terase albe" ne fac mandri de tara noastra.
Din pacate nu am vazut in nicio librarie din oras o biografie despre el viata si opera lui desi ar merita una.
Este o poeta si memorialista care ne face sa spunem cu adevarat bucurosi :"sunt roman !" si fara teama unor controverse ori conflicte aparute pe aceasta tema sau pe altele.
In schimb un festival ii poarta numele felicitari !
Nu are o statuie desi ar merita una ca tinerii sa il aiba in minte si vizual nu doar nominal nu e destul !
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...