marți, 11 octombrie 2022

Ștefan Octavian Iosif-un poet și traducător important al țării noastre

Ștefan Octavian Iosif este un poet și traducător care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic .
Este un poet și traducător care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic deși a tradus cărțile .
Este un poet și traducător care nu face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic fără a-și face apariția cu lucruri minore .
Este un poet și traducător care nu face să nu-mi fie privim țara cu mândrie fiind un adevărat OM DE CULTURĂ și nu unul fals .
Cărți care l-au făcut cunoscut :-Între cărțile care l-au făcut cunoscut se numără și "Versuri" sau "Din zile mari" sau "Poezii" sau "Cântec de primăvară" ne fac mândri de țara noastră .
Din păcate nu am văzut în nicio bibliotecă din orașul o biografie despre viață și opera lui deși ar merita una .
Este un poet și traducător care ne face să spunem cu adevărat bucuroși :"sunt român !" și fără unele controverse ori conflict team a apărut pe această temă sau pe altele .
În schimb o stradă îi poartă numele felicitări !
Și are și o statuie felicitări !
Încă un motiv de mândrie pentru noi !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...