joi, 5 aprilie 2012

Nicolae Stroe-un alt actor pentru tara

Nicolae Stroe , este un alt actor , care ne face sa ne mandrim , din punct de vedere cultural, national si lingvistic , facand istorie , din punct de vedere teatral.
Este un actor ,care ne face sa ne mandrim , din punct de vedere cultural, national si lingvistic , fara a-si face aparitia ,cu lucruri minore ,fiind un adevarat om de cultura ,si nu unul fals .
Este un actor ,care ne face sa ne privim tara ,cu mandrie , desi adevaratele valori ,nu sunt promovate ,atat cat merita .
In cele ce urmeaza ,va prezentam un video ,cu el facand ce il caracterizeaza :
Filme in care a jucat :-Intre filmele ,in care a jucat ,si intre cuplete ,se numara si "Bing bang ", sau "Ora vesela ",sau cupletul "Stroe si Vasilache ",sau "Acceleratul 402", sau "Firfirica ",sau "Cavaler gandac",sau "Saracu Gica ",sau "Apartamentul 42 ",ne fac mandri de tara noastra .
Din pacate ,nu am vazut nicaieri ,in nicio librarie ,o biografie ,despre el ,viata si opera lui ,desi ar merita una .
Este un actor ,care ne face sa spunem ,bucurosi si mandri ,cu adevarat :"sunt roman !", si fara teama unor controverse ,aparute pe aceasta tema,sau pe altele .
Si,nu are nici strada ,desi ar merita una .
Si,nu are nici statuie ,desi ar merita una ,ca tinerii sa il aiba in minte si vizual,nu doar nominal,nu e destul.
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...