joi, 24 februarie 2011

muzica rock si limba romana

Muzica rock de azi e o muzica destul de buna,avand in vedere faptul ca au aparut tot felul de trupe care fac o muzica cu un mesaj, parerea mea uneori cam dur ,cam violent,dar nu rock-ul cantat de trupe precum holograf,cargo,compact,voltaj,iris,zero,directia 5 ,sarmalele reci s.a,ci rock-ul cantat de trupe precum Tokyo Hotel,care are un mesaj destul de pesimist,nu are absolut niciun pic de optimism in ea.
Muzica noastra e o muzica un pic domestica,avand in vedere ca nu se face referire la violenta,la a fi rau,la a fi dur ,rece si nici la distanta dintre oameni.
Muzica rock are un limbaj accesibil tinerilor ,dar si celor trecuti de tinerete sau la a doua tinerete,neavand un limbaj violent,sau cuvinte pronuntate gresit,niciun rocker nu va fi auzit vorbind gresit limba noastra,vorbind de limba romana,sau,in nicio melodie nu vom auzi vreun cantaret care sa pronunte altfel decat corect,cuvintele.
Nu deformati limba romana,nu vorbiti gresit,fiti atenti la ce spuneti in casa,la ce vorbiti si la muzica ascultata,pentru ca ,copiii nu trebuie sa se gandeasca la suicid,la moarte.
Atentie la emisiunile care promoveaza altceva decat rock-ul accesibil tinerilor,nu sunt pentru ei,nu sunt pentru nimeni.
Promovati muzica buna,promovati rock-ul adevarat,promovati numele care au multe de spus,nu promovati muzica rock,care nu are mesaj,nu promovati kitsch-urile ,uitati-va la adevaratele talente ,care au ceva de spus ,faceti ceva pentru ei,sa nu plece ,pentru ca ramanem fara valori,e pacat,merita mai mult decat niste promisiuni facute si nerespectate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...