marți, 22 februarie 2011

muzica romaneasca si limba romana

Am vazut aseara la antena 2 copiii despre care vorbeam in postarea de ieri plus copilul orb care l-a uimit chiar si pe Ovidiu Cuncea ,prezentatorul emisiunilor " Vreau sa fiu mare vedeta "si "Vreau sa fiu vedeta".
Acestia sunt copiii cu care ar trebui sa ne mandrim si sa-i ajutam ,sa fie promovati la noi in tara ,si nu in alta parte ,nu trebuie sa fim recunoscuti ca valori doar de ceilalti,acesta e motivul pentru care toti suntem revoltati,nu asta e tara in care vrem sa traim.
Vreau sa traiesc intr-o tara in care sa nu mai vad reporteri care nu au habar pe ce lume traiesc sau cum il cheama pe presedintele Egiptului,si gresesc de mii de ori ,pun aceeasi intrebare de 3 ori,asa cum tot la antena 2 am vazut o reporterita atat de cu capul in nori,incat l-a facut pe solistul Vitei de vie sa injure si sa -i intrebe pe patroni "mai cum ati angajat-o p-asta?"
Si in acest mod a facut-o de ras pe reporterita si cred ca si pe patron l-a facut sa se mai gandeasca daca o mai tine.
In urma cu cativa ani am vazut la televizor la "Cronica Carcotasilor"un moment de neatentie in care Mihai Tatulici a zis in loc de "cabluri"cum e corect "cable"drept pentru care carcotasii l-au facut de ras .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...