joi, 8 martie 2012

Cosma Brasoveanu-un alt actor care ne face mandri din punct de vedere cultural

Cosma Brasoveanu , este un alt actor , care ne face mandri , din punct de vedere cultural,national si lingvistic , jucand doar in filme in limba noastra ,pe intelesul nostru si pentru noi .
Este un actor ,care ne face mandri , din punct de vedere cultural,national si lingvistic , fara a-si face aparitia cu lucruri minore , fiind un adevarat om de cultura , si nu unul fals .
 Este un actor , care ne face sa ne privim tara cu mandrie , desi adevaratii oameni de cultura ,nu sunt promovati , atat cat merita .
Filme in care a jucat :-Intre filmele in care a jucat, se numara si "Ciocolata ", sau "Eu ,tu si Ovidiu", sau "Omul fara umbra ", sau "Pacala", sau "Omul cu o fata fermecatoare ".
Din pacate ,nu am vazut ,in afara portalurilor ,in nicio librarie din oras ,o carte despre el ,si viata lui ,desi ar merita .
Este un actor ,care ne face sa spunem bucurosi si mandri ,cu adevarat :"sunt roman !",si fara teama unor controverse ,ori conflicte aparute pe aceasta tema ,sau pe altele .
Si,nu are nici strada ,desi ar merita una .
Si,nu are nici statuie ,desi ar merita una ca tinerii sa il aiba in minte si vizual,nu doar nominal ,nu e destul !
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...