joi, 2 februarie 2012

Mihai Davidoglu-un alt scriitor ramas in istoria tarii

Mihai Davidoglu , este un alt scriitor care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic ,el scriind doar in limba noastra ,pe intelesul nostru si pentru noi , fara a traduce cartile ,ci lasandu-le in limba noastra .
Este un scriitor ,care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic , facandu-si aparitia doar cu lucruri importante ,niciodata cu lucruri minore ,fiind un adevarat om de cultura ,si nu unul fals .
Este un scriitor ,care ne face sa privim spre tara noastra cu mandrie ,desi limba noastra nu este vorbita corect de toata lumea .
Carti care l-au facut cunoscut :-Intre cartile care l-au facut cunoscut ,se numara si "Marinarul smimiot-piesa de teatru ,dar si "Omul din Ceatal",sau "Minerii",dar si "Cetatea de foc ",sau "Horia",ne fac sa ne mandrim din punct de vedere cultural,national si lingvistic .
Din pacate ,in afara portalurilor ,biografia sa nu se gaseste in nicio librarie ,desi ar merita .
Este un scriitor ,care ne face sa spunem bucurosi si mandri ,cu adevarat :"sunt roman !",si fara teama unor controverse ,aparute pe aceasta tema ,sau pe altele .
Si,nu are nici strada desi ar merita una .
Nu are nici statuie ,desi ar merita una ca tinerii sa il aiba in minte si vizual,nu doar nominal,nu e destul!
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...