sâmbătă, 27 aprilie 2019

Sfantul Apostol Aristarh -un apostol important al lumii

Sfantul Apostol Aristarh pe care il pomenesc Faptele Apostolilor si epistolele Sfantului Pavel catre Coloseni si catre Filimon a fost Episcop in Apamia Siriei .
Sfantul Pud de asemenea este pomenit de Sfantul Apostol Pavel in epistola a doua catre Timotei zice :"Inchina-se tie si Pud " .
El a fost barbat drept si credincios intre boierii Romei primind in casa sa pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel precum si adunarea celorlalti credinciosi .
Acea casa s-a prefacut dupa aceasta in Biserica si se numea "pastoreasca "in care se zice ca si Sfantul Petru lucra la cele sfinte .
Pe Sfantul Trofim la fel il pomenesc Faptele Apostolilor cum si Sfantul Pavel spune in aceeasi scrisoare catre Timotei zicand :"Pe Trofim l-am lasat bolnav in Milet ".
Sfantul Trofim impreuna cu Pud si cu Aristarh au urmat in toate prigonirile Sfantului Pavel iar la sfarsit adica la taierea Sfantului Pavel de catre Nero in Roma au fost taiati si acesti trei Apostoli ai Domnului Aristarh Pud si Trofim impreuna cu Sfantul Pavel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...