duminică, 26 iunie 2011

Anca Agemolu-o cantareata necunoscuta de tineri

Anca Agemolu este o cantareata de muzica usoara ,care a cantat doar melodii romanesti,si doar pentru romani,facandu-ne mandri de tara,limba si nationalitatea noastra din punct de vedere cultural.
Este o cantareata care ne face mandri,cantand melodii romanesti,cu versuri care pot fi intelese cu usurinta ,de catre tinerii care astazi,vor sa cunoasca muzica adevarata,si,implicit,valorile,vocile bune cu adevarat,fara a aparea cu lucruri minore,de mica importanta,care nu sunt ce ar trebui,pentru tineri.
Din pacate,nu e difuzata suficient,si din acest motiv,tinerii nu isi pot forma,si nu pot avea o cultura muzicala,cu care mai tarziu,sa se poata mandri.
Doar portalurile,unele,mai difuzeaza muzica,pe care a cantat-o,in rest,televiziunile ,dar si radiourile,nu o mai difuzeaza aproape deloc,chiar deloc si din acest motiv,pot avea o cultura muzicala,slab dezvoltata,deoarece nedifuzarea ,duce la o  nedezvoltare,sau la o slaba dezvoltare.
Din pacate,nu am vazut nicaieri ,nicio biografie,desi ar trebui ,pentru ca toti tinerii sa aiba o cultura muzicala bine definita,si pentru a vorbi cu usurinta,despre ea,si pana la urma,despre toti cantaretii,deoarece tinerii vor sa citeasca biografii ,dar nu au despre cine,se vand repede.
Revenind,este o cantareata care ne face sa ne mandrim cu tara,limba si nationalitatea din punct de vedere culturalo-muzical,fiind o "perla a muzicii usoare romanesti",dar si "o nestemata".
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...