duminică, 19 iunie 2011

Dorin Teodorescu-un alt tenor de aur pentru tara noastra

Dorin Teodorescu este un mare tenor ,care a facut oamenii sa se mandreasca cu tara,limba si nationalitatea lor,din punct de vedere cultural ,fiind o "nestemata" a culturii noastre.
Este un tenor care ne-a facut pe noi sa ne mandrim cu tara,limba si nationalitatea noastra pe noi si pe romanii din diaspora.
Roluri pe care le-a jucat :Tassilo,s.a,au facut oamenii sa se mandreasca si spuna tare,"Sunt roman!",cu mandrie ,si sa nu ne fie rusine.
Din pacate ,nu se mai difuzeaza nicaieri imagini cu el vorbind sau cantand ,sau spectacolele in care acesta a jucat nenumarate roluri,care ne-au facut sa fim mandri de tara,limba si nationalitatea noastra din punct de vedere cultural.
Din pacate ,biografia pe care Mihail Jora a scos-o acum cativa ani nu se mai gaseste nicaieri ,desi ar trebui ,pentru ca toti tinerii sa aiba o cultura muzicala cat de cat,si sa nu rada nimeni de ei.
Revenind ,este un tenor foarte bun,care nu a cantat doar opereta si opera,si care a colaborat cu formatia Cargo,scotand "Cantecul Pastelui",cu care ei au dat lovitura.
Din pacate portalurile nu difuzeaza spectacolele in intregime ,poate deloc,iar cantecul interpretat alaturi de formatia Cargo nu se mai difuzeaza .
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mircea Horia Simionescu -un prozator si eseist important al tarii noastre

Mircea Horia Simionescu este un prozator si eseist  care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic . Este un prozat...