sâmbătă, 4 iunie 2011

Anton Suteu-un mare compozitor pentru tara noastra

Anton Suteu este un mare compozitor de muzica usoara ,dar si muzica de camera si de film.
E un om care ne face mandri de tara ,limba si nationalitatea noastra ,dar si de cultura noastra ,datorita faptului ca a scris mii si mii de cantece romanesti ,care se canta si azi,insa din pacate ,nu se difuzeaza imagini cu el,nici vorbind,si datorita acestui motiv tinerii nu ii vor cunoaste muzica ,sub nicio forma.
Datorita nedifuzarii muzicii sale,sute de tineri nu au sansa sa cunoasca muzica adevarata,muzica ce trebuie ascultata ,adica muzica buna in adevaratul sens al cuvantului.
Din aceste motive ,tinerii nu il cunosc ,si nu ii cunosc muzica,si asculta o muzica nepotrivita (unii,eu nu ma numar printre ei.)dar pe care ei o considera potrivita pentru varsta lor.
As vrea sa se inteleaga ,ca imi doresc ca noi sa ne putem mandri cu tara,limba si nationalitatea noastra si sa nu mai aratam spre altii.
Revenind ,este un compozitor care a facut mult ,scriind cantece doar in limba noastra si doar pentru romani(incluzandu-i si pe cei din diaspora ,carora le tresalta sufletul ,gandindu-se ca sunt romani)si care poate fi inclus in categoria "Stele pe cerul muzicii"romanesti.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...