joi, 23 iunie 2011

Edmond Deda-un compozitor viu prin melodiile sale

Edmond Deda e un compozitor care a facut si face toti romanii sa se mandreasca cu tara,limba si nationalitatea lor din punct de vedere cultural,compunand melodii doar pentru cantareti romani si doar in limba romana,fiind o "perla a culturii romanesti ,care nu va inceta sa existe ".
Este un compozitor care a scris melodii pe care le-au cantat doar cantaretii adevarati ,cu voci adevarate si care nu au aparut in scandaluri niciodata ,ci doar cand au avut ceva de spus ,fara a se lauda cu lucruri minore .
Este un compozitor care ne face sa ne mandrim ,datorita dorintei de promovare si de a vorbi corect limba noastra,dar si de a scrie corect romaneste .
Este un compozitor care a orchestrat multe melodii ,multor cantareti romani ,cu care noi in zilele noastre ne mandrim ,si care ne fac sa spunem mandri :"sunt roman!"si aceasta chiar daca in tara se intampla multe lucruri nelalocul lor.
Din pacate ,nicaieri nu am vazut nicio biografie despre el,sau imagini cu el vorbind,desi ar trebui ,pentru ca tinerii nu cunosc muzica pe care acesta a compus-o ,nefiind difuzata nicaieri,nici chiar de portaluri sau doar de unele ,iar radiourile nu difuzeaza sub nicio forma muzica compusa de el!
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...