miercuri, 1 iunie 2011

Aristide Buhoiu-un mare prezentator pentru tara noastra

Aristide Buhoiu este un mare prezentator de televiziune ,care a facut romanii sa se mandreasca cu tara,limba si nationalitatea si cultura noastra ,fiind un om care a prezentat doar in tara noastra si doar emisiuni in limba noastra ,la televiziuni precum Tele 7,televiziunea publica si multe altele.
Din pacate ,emisiunile prezentate de acesta ,nu se mai difuzeaza de catre nicio televiziune ,nici cea publica nu il mai difuzeaza vorbind doar,nu mai vorbim de emisiunile din vremea aceea.
Si nu a aparut nicio carte despre el,sunt milioane si milioane de tineri ,care nu il cunosc,deoarece nu erau nascuti in vremea aceea.
La fel,ar fi trebuit ca una din strazi sa fie botezata dupa numele sau,si sa fie facuta o gala cu numele sau,dar nu se face nimic.
Si e pacat pentru ca astfel,milioane si milioane de tineri ar putea invata ce inseamna sa fie prezentatori adevarati,fara a se preface si a incerca sa arate o fata care nu e a lor.
Portalurile ,nu il prea promoveaza ,si din acest motiv este cultura mai jos de scandal.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...