marți, 21 iunie 2011

Aristizza Romanescu-o mare actrita pentru noi

Aristizza Romanescu este o mare actrita care ne face sa ne mandrim cu tara ,limba si nationalitatea noastra ,fiind o actrita care juca orice gen de teatru si care a studiat ceva ani ,pentru a ajunge o "perla"a culturii romanesti ,facandu-ne sa ne mandrim.
Este o actrita care a jucat in piese ca :"Romeo si Julieta" ,"O scrisoare pierduta","O noapte furtunoasa",s.a.
Este o actrita care a facut tara sa rasune si sa fie mandra ca are astfel de oameni ,ce pot fi incadrati in categoria oamenilor de elita,a oamenilor care spun ceva fara a aparea cu lucruri de importanta minora ,care nu intereseaza pe nimeni ,ci doar cu lucruri importante cu care noi sa ne putem mandri si sa spunem bucurosi:"Sunt roman!",fara a fi asociati cu alte lucruri ,cu care nu ne putem mandri.
Este o actrita pe care,nu au cunoscut-o toti tinerii ,decat daca familia sau altcineva a reusit sa cumpere cartea scoasa acum un an sau doi ,deoarece portalurile nu au imagini cu aceasta ,desi ar trebui ,pentru ca un actor ,nu poate fi cunoscut doar dintr-o biografie ,ar trebui difuzate si imagini din spectacole ,sau cu ea vorbind .
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...