duminică, 5 iunie 2011

Grigore Vasiliu Birlic-un actor bun de comedie

Grigore Vasiliu Birlic este un actor foarte bun al romanilor ,cu care ne putem mandri si care este "emblema tarii noastre" facandu-ne sa ne mandrim cu tara ,limba si nationalitatea noastra ,dar si cu cultura noastra.
Este celebru pentru rolurile din "Vizita","D-ale carnavalului","Titanic vals" s.a,care ne-au facut sa ne mandrim cu tara ,limba si nationalitatea noastra ,facandu-ne sa ne tresalte inima ,atunci cand ne gandim la tara noastra.
Din pacate ,nu am vazut nicaieri ,nicio biografie ,sau imagini cu el vorbind ,dar in schimb televiziunile(unele) difuzeaza filmele in care acesta a jucat.
Si zic ca doar unele , pentru ca nu toate difuzeaza comediile in care acesta a jucat ,numai o televiziune difuzeaza comediile care ne fac sa ne mandrim cu tara ,limba si nationalitatea ,dar si cu cultura noastra ,indiferent unde suntem.
Mai exact,ii face si pe romanii din diaspora sa se mandreasca cu tara,limba si nationalitatea lor ,fiind un actor de elita.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...