miercuri, 22 iunie 2011

Aurel Giroveanu-un compozitor care ne va face mereu sa ne mandrim

Aurel Giroveanu este un compozitor care a facut romanii sa se mandreasca cu tara,limba si nationalitatea lor din punct de vedere cultural ,fiind "o perla a culturii romanesti despre care se va vorbi mereu",insa din pacate ,doar prin intermediul unora dintre portaluri care mai vor sa arate si adevaratele valori ale culturii romanesti ,pe care din pacate nu le putem vedea ,si de fapt toti tinerii nu le pot vedea ,si nu pot avea o cultura muzicala,si de fapt o cultura generala solida ,din cauza faptului ca aceste emisiuni ori nu sunt difuzate,ori sunt difuzate prea tarziu ,cand copiii dorm sau sunt la joaca ori pe internet.
Este un compozitor care a facut oamenii sa se mandreasca cu tara ,limba si nationalitatea ,scriind doar cantece romanesti si doar pentru cantareti romani ,cu voci adevarate ,si care au ce spune publicului transmitand mesajul ,intr-un mod  destul de frumos si calduros,fiind cantareti adevarati ,si nu voci care au ce spune acum,dar mai tarziu nu se mai aude de ele.
Revenind ,este un compozitor foarte bun,care a facut oamenii sa se mandreasca cu tara,limba si nationalitatea noastra din punct de vedere cultural.
Din pacate ,biografia lui nu se gaseste nicaieri ,ca sa nu mai vorbim de imagini,care ar trebui aratate ,macar cu el vorbind.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...