joi, 30 iunie 2011

George Vraca-un actor ramas in istorie

George Vraca este un actor roman care a facut si face istorie in continuare ,facand parte din seria "actorilor de elita",a actorilor de valoare ,despre care nu se vorbeste atat de des pe cat ar trebui.
Este un actor care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural,lingvistic si national jucand in filme ,dar si in piese de teatru romanesti ,facandu-ne mandri prin acest fapt.
Este un actor care a aparut doar in filme,fara a avea nevoie de promovarea prin scandal ,prin aparitii pentru lucruri de importanta minora,care nu conteaza pentru public.
Este "perla culturii romanesti"facandu-ne sa spunem cu mandrie :"sunt roman!"fara teama ca cineva ne va pune pe ultimul loc la capitolul cultura si civilizatie,si fara teama ca cineva ne va apostrofa si ne va reprosa un anumit lucru.
Din pacate nu se difuzeaza imagini cu el nici vorbind ,nici jucand ,si e pacat deoarece tinerii nu il au in minte vizual,ci doar din punct de vedere nominal,deoarece nu am vazut nicaieri o biografie ,sau o strada sau un documentar despre el.
Nici portalurile nu dau prea multe amanunte,si nicaieri nu da data la care s-a nascut ,amanunte despre piesele in care a jucat .
Inca un motiv de mandrie pentru noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...