vineri, 11 noiembrie 2011

Geo Dumitrescu-un alt scriitor si poet important pentru noi

Geo Dumitrescu , este un alt scriitor si poet care a facut , si face istorie din punct de vedere literar, facandu-ne mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic.
Debut :-primele scrieri au aparut ,in revistele "Convorbiri literare", dar si in revista "Romania literara ", facandu-se astfel remarcat intre scriitorii romani.
Este un scriitor , care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic fiind "o legenda ", in adevaratul sens al cuvantului, desi nu se prea vorbeste nicaieri de el,sau se vorbeste si emisiunile sunt difuzate foarte tarziu ,neputand fi vazute in acest fel de tinerii care vor sa cunoasca valorile tarii noastre.
Din pacate, nu am vazut in nicio librarie, in oras o carte biografica, desi ar merita una fiind "o legenda vie ",care merita mai mult decat poeziile ,publicate pe unele portaluri .
Este un scriitor , care ne face sa spunem mandri si bucurosi,in adevaratul sens al cuvantului:"sunt roman !", si fara teama unor diferente de opinie, aparute pe aceasta tema, sau pe altele .
Si, nu are nici strada , desi ar merita una ca memoria sa ii fie pastrata.
Nu are nici statuie, desi ar merita una ca tinerii sa il aiba in minte si vizual, nu doar nominal ,nu e destul .
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...