duminică, 13 noiembrie 2011

Stefan Ciubotarasu-un actor care ne face mandri de tara

Stefan Ciubotarasu , este un mare actor care ne face sa ne mandrim, din punct de vedere cultural, national si lingvistic ,jucand doar in piese romanesti ,de scriitori romani pentru romani .
Este un actor , care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic, aparand doar  in filme ,fara a aparea cu lucruri minore,care nu conteaza pentru nimeni ,nici macar pentru generatia de acum ,si nici pentru de atunci .
S-a nascut in Bucuresti, si a facut Facultatea de Teatru ,facand astfel istorie din punct de vedere filmografic ,facandu-ne mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic .
Debut :-a debutat in filmul "Padurea spanzuratilor",dar si in altele ,facandu-ne sa ne privim tara cu mandrie ,desi nu promovam chiar toate valorile care merita aratate tuturor tinerilor .
In cele ce urmeaza ,va prezentam un material cu el facand ce stie mai bine :
Din pacate, nu am vazut nicaieri ,in nicio librarie din oras o carte biografica ,desi ar merita una fiind "un actor de aur ", pentru noi .
Este un actor , care ne face sa spunem bucurosi si mandri ,in adevaratul sens al cuvantului :"sunt roman !", si fara teama unor diferente de opinie aparute pe aceasta tema,sau pe altele .
Si,nu are nici strada ,cel putin nu in Braila,desi ar merita una .
Si,nu are nici statuie desi ar merita una ,ca tinerii sa il aiba in minte si vizual,nu numai nominal,nu e suficient .
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...