marți, 8 noiembrie 2011

Ion Caraion-un alt scriitor de aur pentru noi

Ion Caraion , este un alt scriitor ,care ne face mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic , cartile sale fiind scrise doar in limba noastra , si doar pentru noi .
Este un scriitor , care a facut, si face istorie din punct de vedere literar, facandu-ne mandri din punct de vedere cultural ,national si lingvistic ,neaparand cu lucruri minore,cum se intampla azi cu oamenii care vor sa apara cu orice pret ,la televizor .
Este un scriitor , care ne face sa ne mandrim ,chiar daca in tara noastra nu sunt promovate valorile, atat cat ar merita.
Din pacate,nu am vazut nicaieri,in nicio librarie in oras, o carte biografica, desi ar merita-o din plin, fiind "un scriitor de aur pentru noi".
Este un scriitor , care ne face sa spunem bucurosi si mandri ,dar in adevaratul sens al cuvantului :"sunt roman !", si fara teama unor diferente de opinie ,aparute pe aceasta tema,sau pe altele .
Si, nu are nici strada ,desi ar merita una.
Si nu are nici statuie, desi ar merita una pentru ca tinerii sa il aiba in minte si vizual ,nu doar nominal, nu e suficient.
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...