vineri, 4 noiembrie 2011

Ion Iancovescu-un alt actor care face istorie ,si ne face sa ne mandrim

Ion Iancovescu , este un alt actor ,care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic ,nejucand in piese de teatru , sau filme scrise in alta limba ,decat a noastra .
Este un actor ,care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic , aparand doar cand avea ceva de spus ,asa cum astazi se intampla ,doar in unele cazuri.
Filme si piese de teatru care l-au facut cunoscut ;A jucat in multe filme ,romanesti facandu-ne sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic .
Este un actor , care ne face sa ne privim tara , cu mandrie desi nu avem unde sa promovam adevaratele talente , care merita promovate si care nu apar prea des ,desi ar trebui.
In cele ce urmeaza , va prezentam imagini cu el facand ce stie mai bine:
Din pacate, nu am vazut nicaieri ,in nicio librarie in oras,o carte biografica ,desi biografia exista .
Este un actor , care ne face sa spunem bucurosi,si mandri in adevaratul sens al cuvantului :"sunt roman !",si fara teama unor discutii in contradictoriu aparute pe aceasta tema,sau pe altele.
Si , nu are nici strada ,desi ar merita una .
Nu are nici statuie,desi ar merita una ca tinerii sa il aiba in minte ,si vizual ,nu doar nominal ,nu e destul .
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...