duminică, 9 octombrie 2011

Alexandru Davila-un dramaturg si actor care nu va muri niciodata

Alexandru Davila este un alt actor ,si dramaturg care a facut ,si face istorie din punct de vedere actoricesc si literar ,facandu-ne mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic .
Este un actor si un dramaturg ,care ne face sa ne privim tara cu mandrie, chiar si daca nu avem resurse pentru promovarea adevaratelor valori ,care merita aratate si care ,din pacate sunt mult prea putin promovate,datorita faptului ca se difuzeaza extrem de mult ,emisiunile de scandal,emisiunile in care nu se spun lucruri prea importante.
Este un actor si dramaturg,ale carui piese de teatru nu sunt prea difuzate,sau mai bine zis ,nu sunt difuzate de niciun post de televiziune,poate doar de televiziunile cu specific cultural,daca sunt preluate  si de acestea.
Din pacate, nu am vazut in nicio librarie ,in Braila desi ar merita,o carte biografica ,fiind "un actor si un dramaturg de aur pentru tara".
Este un actor si un dramaturg ,care ne face sa spunem bucurosi si mandri ,dar in adevaratul sens al cuvantului :"sunt roman !",si fara teama unor diferende aparute pe aceasta tema,sau pe altele.
Si ,nu are nici strada desi ar merita una ,pentru a pastra memoria .
Si,nu are nici statuie ,desi ar merita una ,pentru ca tinerii sa il aiba in minte si vizual ,nu doar nominal ,nu e suficient.
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...