luni, 24 octombrie 2011

Stefan Zelletin-un mare istoriograf al tarii noastre

Stefan Zeletin , este un mare istoriograf al tarii noastre ,scriind carti care ne-au facut , si ne fac sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic , fiind scrise de un roman ,in limba romana si doar pentru romani ,nefiind traduse in alta limba .
Este un istoriograf, care ne face sa ne mandrim din punct de vedere cultural, national si lingvistic , aparand doar cu carti istorice , din care toti avem cate ceva de invatat, mai mult sau mai putin.
Carti care l-au facut cunoscut:-Intre cartile care l-au facut cunoscut , se numara multe carti legate de istoria noastra ,si de trecutul nostru ca neam in general.
Din pacate, in afara portalurilor nu am vazut nicaieri,in nicio librarie ,in Braila , desi ar merita , o carte biografica .
Este un istoriograf, care ne face sa spunem bucurosi si mandri,dar in adevaratul sens al cuvantului :"sunt roman !", si fara teama unor conflicte ,aparute pe aceasta tema ,sau pe altele .
Si, nu are nici strada, desi ar merita una, fiind "un scriitor de aur ",pentru noi .
Si,nu are nici statuie ,desi ar merita una,pentru ca tinerii sa il aiba in minte si vizual,nu doar nominal nu e suficient.
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...