joi, 13 octombrie 2011

Radu Serban-un alt compozitor care face istorie si in zilele noastre

Radu Serban este un alt compozitor , care face istorie din punct de vedere muzical, facandu-ne mandri din punct de vedere cultural,national si lingvistic.
Este un compozitor ,care ne face mandri din punct de vedere cultural, national si lingvistic ,nescriind cantecele in alta limba decat limba noastra .
Melodii care l-au facut cunoscut :-intre melodiile care l-au facut cunoscut ,se numara si melodia "Prieten drag",initial daruita Marinei Voica ,insa redirectionata catre Pompilia Stoian,datorita accentului rusesc al Marinei Voica.
Este un compozitor ,care  ne face sa ne uitam mandri spre tara noastra datorita faptului ca nu s-a promovat prin scandaluri,asa cum astazi se intampla,cu "vedetele de carton",care nu au ce spune ,si astfel tinerii nu au exemple bune,ci doar exemple din categoria "asa nu !".
Este un compozitor ,care ne face sa spunem mandri si bucurosi ,insa in adevaratul sens al cuvantului ;"sunt roman !",si fara teama unor discutii in contradictoriu,aparute pe aceasta tema,sau pe altele.
Din pacate,biografia sa nu se gaseste decat in format electronic,desi ar merita o carte biografica fiind "de aur",pentru muzica romaneasca.
Si ,nu are nici strada desi ar merita una .
Nu are nici statuie ,desi ar merita una,pentru ca tinerii sa il aiba in minte si vizual,nu doar nominal,nu e suficient.
Inca un motiv de mandrie pentru noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...