sâmbătă, 21 mai 2011

Cartile si tinerii din zilele noastre

Cartile erau si sunt in continuare ,pentru unii tineri ,calea de a fi mai isteti .
Insa nu toti tinerii citesc atat cat ar trebui,nu ma numar printre ei ,citind aproape un capitol zilnic si fiind  mereu informata.
Aici vorbesc de tinerii care nu mai citesc deloc,care nu urmaresc emisiuni interesante,si pe care nu ii intereseaza nimic altceva ,decat calculatorul,si care in loc sa intre pe portaluri cu muzica buna,sau unde se comenteaza despre aceasta,ca intr-un fel sa-si exercite dreptul la opinie,si opinia lor sa fie auzita macar de administratorii portalurilor,daca nu de politicieni.
Pe un post de televiziune ,un ziarist foarte cunoscut ,care e redactor la Jurnalul National ,promoveaza cultura,promoveaza de fapt cititul ,vrand sa-i intoarca pe tineri ,cu fata catre cultura,cu fata catre carti,filme,muzica buna ,piese de teatru si multe altele.
Alaturi de el,a cooptat si alti colegi ,din alte domenii ,cu ajutorul carora promoveaza cultura,si pastrarea ei asa cum e,ca din punct de vedere cultural sa ne mandrim cu tara,daca altfel nu se poate.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...