duminică, 1 mai 2011

Spuneti nu viciilor!

Spuneti nu viciilor de orice fel,chiar si unei singure sticle de bere ,deoarece fiind fara vicii e mai usor sa va mentineti sanatosi ,si sa nu mai vedem zilnic la televizor oameni care ajung la spital din cauza intoxicatiei cu alcool,sau din cauza lipsei drogurilor ,sau din cauza abuzului .
In momentul in care ,toate portalurile vor incerca sa ajute tinerii aflati in dificultate de a lua o decizie,sau de a incerca sa faca un cu totul alt lucru decat sa bea o bere sau altceva,sau sa fumeze o tigara ,ei vor alege ,desigur , o bere ,dar poate si un loc de unde sa-si castige o paine.
Desigur fara sa fumeze ,dar avand o siguranta imensa pe ce vor sa fie mai tarziu ,si vrand sa faca ceva pentru oras,sau pentru cei dragi ,sau pentru noi ,sau de ce nu pentru tara noastra.
Incercati sa promovati sanatatea si cultura,si oamenii care merita intr-adevar sa fie promovati ,sa fie aratati lumii ,sunt aratate numai scursurile ,numai oamenii care nu transmit nimic societatii si care nu merita aratati la televizor.
Toate portalurile ar trebui sa faca campanii serioase impotriva consumului de droguri si alcool ,si in acest sens ar trebui purtate discutii pe marginea acestor subiecte si despre cum trebuie combatut consumul de droguri si alcool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...