sâmbătă, 14 mai 2011

Ovidiu Dumitru-un dirijor si un realizator si compozitor mare pentru tara noastra

Ovidiu Dumitru este regizorul care a realizat emisiunea "Televiziunea ,dragostea mea!",dar si alte cuplete ale multor actori ,care astazi traiesc,sau au murit,din punct de vedere fizic,dar care traiesc prin scenetele ramase in arhiva Televiziunii Romane ,si prin melodiile compuse de el,despre care ,noi tinerii nu am stiut .
Una dintre acestea,este "Tacutele iubiri",cantata in memoria lui,de Eva Kiss,la "Atentie ,se canta!",astazi .
Este un regizor care face romanii sa se mandreasca cu tara ,limba si nationalitatea ,si care atat cat a trait ,a incercat cu toata convingerea ,sa ne spuna ca e mai bine,sa ne gandim cum sa ne pastram cultura si oamenii de valoare in casele noastre .
Din acest motiv ,suntem mandri ,ca tara a avut si are in continuare ,un regizor,dar si un compozitor foarte bun,din pacate necunoscut ,de tinerii care vor urma,decat daca familiile ,sau altcineva vor avea in casa discuri,sau biografia lui,daca o va scoate cineva .
De asemenea ,el a fost ,dirijorul orchestrei de radiodifuziune si televiziune ,si cel care dadea inceputul emisiunii "Televiziunea,dragostea mea!"
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...