marți, 24 mai 2011

Vasile Vasilache-un mare scriitor de cuplete pentru tara noastra

Vasile Vasilache este un mare scriitor ,care a scris cuplete ,care sunt abordate si astazi de actorii adevarati ,care au ce spune in materie de film,care transmitea la vremea respectiva emotii publicului,dar si bucuria cu care intra pe scena.
E un actor care a si abordat  ,alti scriitori si care ne face sa ne mandrim cu tara,limba si nationalitatea ,si cultura noastra lasand in istoria teatrului ,multe dintre "bijuteriile literare"care astazi sunt pomenite ,de multi actori.
Din pacate ,nu este aratat pe niciun post de televiziune,nici macar vorbind ,fara a juca ceva,si din acest motiv milioane si milioane de tineri,nu il vor cunoaste ,decat din emisiunile in care numele sau mai este amintit ,ca exemplu "Atentie se canta",unde sunt pomeniti toti compozitorii si scriitorii tarii noastre,sau cu ajutorul biografiilor ,si aceasta doar daca a aparut ceva,o carte despre el ,deoarece portalurile nu dau niciun cuplet,sau au postat-si alt utilizator a venit cu o alta postare ,si vechea postare a fost stearsa!
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...