vineri, 6 mai 2011

Gica Petrescu-un cantaret care ramane in istoria muzicii de petrecere

Gica Petrescu este un mare cantaret de muzica de petrecere ,care a facut si face istorie in continuare prin muzica lui care este in continuare cantata de tineri cu voci bune care au ce spune si ce arata din punct de vedere vocal,si care vor sa arate ca pot canta orice.
Melodii precum "Casuta noastra" "Ionel Ionelule " ,"Uite-asa as vrea sa mor" "Copiii mei"s.a l-au facut cunoscut si i-au adus renumele aici in tara,dar si in strainatate ,facandu-i pe romanii de acolo sa se mandreasca cu originile lor dar si cu tara ,limba si nationalitatea lor.
Este un cantaret care a demonstrat lumii ,ca muzica se poate canta fara sa apara si sa zica ca si-a cumparat ceva sau sa fie adus de cineva la televizor,si-a facut un renume singur.
Din pacate ,acum nu il mai arata deloc ,nicio televiziune ,cu toate ca ar trebui ,sunt multi tineri care nu ii stiu muzica si care ar vrea sa cunoasca muzica lui,dar nu se difuzeaza nici la radio.
Acesta este ,poate unul din motivele pentru care tinerii asculta numai muzica rock,sau muzica minimal care e zgomotoasa,radiourile nu il dau pe el deloc,si atunci tinerii nu cunosc adevarata muzica.
Iata inca un om care ne face sa ne mandrim cu tara,limba si nationalitatea noastra,si caruia ii spunem "Jos palaria!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...