miercuri, 4 mai 2011

Ilarion Ciobanu-un actor care ar mai fi putut sa traiasca

Ilarion Ciobanu e un actor care a ramas in istoria teatrului si filmului romanesc si care ne face mandri de tara ,nationalitatea si limba noastra ,jucand in mii si mii de filme romanesti intre care se numara si "Petrolul,aurul si ardelenii" ,in care joaca alaturi de alti actori romani ,dar si englezi ,avand o prestatie splendida ,si aratandu-ne ca poate juca in orice film.
Este un actor cu o personalitate foarte puternica,si care ne-a demonstrat ca poate juca in orice fel de film.
Doar ca filmele in care acest mare actor al tarii noastre a jucat nu sunt difuzate pe niciun post de televiziune ,si n-au fost difuzate nici atunci cand traia.
Portalurile nu dau sub nicio forma spre descarcare filme cu acest actor,sau cele care dau nu le dau gratis,iar ziarele nu mai scot filme bune vazand ca nu au succes,cu exceptia unui singur ziar ,care vrea neaparat sa ne faca sa citim,sa ne faca sa vedem adevaratele valori ale culturii noastre,si sa descoperim literatura buna:Jurnalul National
Nu inteleg ,de ce nu scot si video cu actorii nostri cei mai valorosi cu care noi ,ca locuitori ai tarii ne mandrim,si care ar merita macar un omagiu,daca nu au fost aratati atunci cand ar fi trebuit.
Este o nedreptate,avand in vedere cat au insemnat actorii ,dar si cantaretii care sunt in istoria filmului,sau teatrului,sau muzicii dupa caz,ar fi trebuit promovati,fiind motive pentru care ne mandrim cu nationalitatea noastra,numarandu-se si el printre ei.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...