marți, 10 mai 2011

Mircea Crisan-un alt actor de aur pentru tara noastra

Mircea Crisan este un actor care a jucat in mii si mii de scenete ,dar necunoscut de tineri.
Pentru ca nu se difuzeaza la nicio televiziune scenetele in care a jucat ,tinerii nu au cum sa cunoasca adevaratele valori si nu au de unde invata cum se joaca un rol,decat cu ajutorul scolii ,daca au facut o facultate ,dar altfel nu.
Si mai este o posibilitate :ca tinerii sa fie inzestrati de mici cu talent actoricesc ,atunci nu mai e nevoie de scoala,ei avand ceva experienta,mai ales daca de mici au fost invatati cu camerele de luat vederi.
Mircea Crisan este un actor care a facut si face in continuare oamenii sa se mandreasca cu tara,limba si nationalitatea lor ,jucand texte scrise doar in limba romana si doar pentru romani,facandu-ne sa ne mandrim si in afara ,nu doar in tara.
Singurul lucru care doare ,este ca tinerii nu au cum sa-l cunoasca ca actor ,decat daca mama sau altcineva a cumparat un disc pe care tinerii sa il poata pune la video,si astfel sa cunoasca valorile adevarate .
Mult mai frumos ar fi ,daca cineva ar scoate o carte despre viata lui,si scenetele in care a jucat,sa fie enumerate .
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...