joi, 5 mai 2011

Ioana Radu-o cantareata remarcabila

Ioana Radu este o cantareata foarte buna ,de romante care a facut istorie in lumea muzicii ,care acum este tot mai putin difuzata.
Acest lucru ,se intampla deoarece aproape niciun radio ,nu mai difuzeaza melodiile ei,singura cale prin care melodiile se mai aud,fiind cantaretii tineri,care vor sa arate ce posibilitati vocale au,si datorita talentului lor,abordeaza genul fara probleme.
Dar ,acum cativa ani ,pe vremea cand erau casetele ,aveam si noi ,dar numai doua cu acest gen,restul fiind de alta factura.
Acum ,cand casetele au disparut ,nu se mai aud atat de des,nici la radio,pentru ca radiourile difuzeaza muzica veche ,dar nu toata muzica,ci doar anumite genuri.
Cu toate ca ea ne face sa fim mandri de tara,limba si nationalitatea noastra ,si pe unii tineri sau batrani sa fie usor nostalgici,dar nu mai e la fel de difuzata,deoarece nici portalurile nu au inregistrari video sau audio cu ea ,sau daca le-au avut ,le-au sters.
Insa noi suntem mandri de tara,limba si nationalitate ,chiar si asa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...