marți, 3 mai 2011

Ion Dacian-un mare tenor

Ion Dacian este un mare tenor ,care a facut tara ,si pe locuitorii ei ,sa se mandreasca cu limba si nationalitatea lor ,chiar si pe cei din diaspora.
Nascut cu numele de Ion Pulca ,el este o emblema a tarii noastre ,alaturi de multi altii ,care de asemenea sunt mandriile tarii.
E o valoare in adevaratul sens al cuvantului ,si se vede cat de valoros si de important era pentru tara noastra si cat de mult a insemnat pentru ea.
A avut numeroase contracte  ,si a cantat in toata tara,facandu-ne sa ne mandrim cu nationalitatea ,limba si cu localitatile de unde provenim,deoarece era o valoare cu adevarat,fara a aparea asa cum apar unii cantareti ai vremurilor noastre ,prin scandal ,sau prin a poza in reviste!
Si acest lucru se intampla pentru ca ,talentele adevarate nu sunt chemate atat de des,ci sunt chemate doar cand unii prezentatori isi amintesc ca trebuie chemati si cei din generatia de aur,si se intampla destul de rar.
Aceasta pentru ca nici portalurile nu prea au informatii despre compozitorii de altadata ,si cele care au sunt putine.
In schimb Ion Dacian ,este un alt om care a insemnat si inseamna mult pentru tara noastra,si deci un alt motiv pentru care sa spunem ca iubim tara,asa cum este!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...