duminică, 15 mai 2011

Puiu Calinescu-un comic neintrecut al tarii

Puiu Calinescu (nascut la data de 16 iunie 1978 si mort la 20 mai 2006) este un actor bun de comedie ramas celebru pentru zambetul lui si pentru ca stia sa faca lumea sa rada.
Filme in care a jucat:seria BD,si multe altele.
Este un actor care a jucat doar in filme si scenete scrise in limba romana,de textieri romani ,pentru romani.
Este un actor care nu va putea fi imitat de niciun actor,care acum iese de pe bancile facultatii ,si acest lucru este destul de clar.
Este un actor care a lasat in urma multe filme,piese de teatru si scenete pline de umor ,care astazi fac oamenii sa rada ,si din care tinerii au multe de invatat,chiar daca sunt pline de veselia care ii era caracteristica ,sunt si multe invataminte ce pot fi trase din ele.
Este ,dupa parerea multora,si a mea un actor ,in adevaratul sens al cuvantului ,care a iesit doar cand avea ceva de spus ,fara sa iasa in fata ,si sa nu arate nimic,sa nu spuna ceva ,milioane de discuri video s-au vandut si se vand in continuare ,atunci cand apar,dar nu mai apar .
Din acest motiv,tinerii de mai tarziu ,nu il vor cunoaste ,fara ca cineva sa le arate cine a fost si fara o biografie in fata.
Dar nu au aparut.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...