luni, 9 mai 2011

Doina Badea-o alta stea a muzicii usoare romanesti

Doina Badea este o alta stea a muzicii usoare romanesti ,care a facut destul de multe pentru muzica usoara romaneasca ,si care face oamenii sa se mandreasca cu limba,tara si nationalitatea lor prin muzica pe care a cantat-o numai in limba noastra ,oriunde s-a dus in lume.
Este o cantareata care ne face sa ne mandrim cu tara,limba si nationalitatea noastra chiar si acum dupa moartea fizica ,datorita faptului ca a cantat melodiile numai in romana ,si numai pentru  romani ,facandu-i sa se mandreasca si sa spuna ca nicaieri nu e mai bine ca in tara lor .
Este o legenda a muzicii usoare romanesti cunoscuta numai de cativa dintre tinerii din zilele noastre ,si numai daca mama sau altcineva din familie a cumparat sau a avut dinainte discuri cu muzica buna si i-a pus la casetofon sau la magnetofon caseta sau discul cu ea.
De vazut ,poate fi vazuta doar pe video,deoarece posturile de televiziune ,nu o arata sub nicio forma,si din acest motiv milioane de tineri nu cunosc muzica adevarata ,atat de bine .
Iar radiourile nu o difuzeaza sub nicio forma,ca sa nu mai vorbim de portaluri care daca au avut inregistrari video sau audio,nu le mai au,sau daca le mai au nu mai pot fi ascultate sau vizionate ,deoarece au fost sterse ,sau nu mai merg.
Inca un motiv sa ne mandrim cu tara noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...