luni, 2 mai 2011

Vasilica Tastaman-o actrita ramasa in istorie

Vasilica Tastaman este o actrita care a facut romanii sa se mandreasca ,cu tara ,limba si nationalitatea lor ,jucand in filme ,si piese de teatru care astazi nu mai sunt difuzate sub nicio forma ,la niciun post de televiziune .
In schimb ,sunt difuzate scenetele cu alti actori ,precum Dem Radulescu ,Amza Pellea ,Toma Caragiu ,Nicu Constantin, Adrian Pintea s.a.
Un film in care joaca si Amza Pellea si Vasilica Tastaman este "Nea Marin miliardar" ,care mai este difuzat,din pacate ,doar de cateva posturi de televiziune.
Filmele bune si muzica buna nu sunt atat de des difuzate de toate posturile ,din pacate,deoarece tinerii fara pic de talent ,au luat locul tinerilor care ar trebui aratati la posturile tv ,si dati ca exemple.
Ca exemplu ,filmele in care joaca actori ca ea ,sau tineri din zilele noastre sunt difuzate partial,sau deloc cu toate ca valorile tarii noastre ,sunt actorii vii sau morti.
Un alt exemplu este Marius  Manole ,care joaca la teatrul Nottara ,si care ,daca ar fi vazut de un regizor serios ,ar putea face filme superbe.
Revenind ,este o actrita care face toti romanii ,sa se mandreasca cu tara limba si nationalitatea lor facandu-i sa tresalte ,atunci cand se gandesc acasa,si cand vorbesc de oamenii de valoare ai tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...