marți, 17 mai 2011

Jean Moscopol-un alt cantaret de valoare pentru noi

Jean Moscopol este un cantaret care a abordat melodii ca "Zaraza","Casuta noastra" ,"Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ?","Ionel,Ionelule" si multe altele .
Este un cantaret care a abordat melodiile in forma initiala ,si care ne face mandri de tara ,nationalitatea ,limba si cultura noastra ,cantand melodiile ,doar in limba noastra ,fara nicio traducere.
Este un cantaret ,despre care nu s-a auzit nimic,fiind un cantaret adevarat ,cu o voce excelenta si care nu avea nevoie de scandaluri.
Melodiile lui au ramas si vor ramane in fonoteca de aur a unora dintre radiouri,sau pe unele discuri,deoarece imagini cu el cantand sau vorbind ,nu sunt difuzate de nicio televiziune,iar cantecele sunt difuzate doar de unele radiouri,sau de niciunul.
Mai mult de atat ,nu am vazut nicaieri,si ar fi bine daca s-ar gandi editurile,o biografie,pentru ca tinerii doresc sa cunoasca interpretii adevarati de muzica buna.
Singurul mijloc prin care tinerii il pot cunoaste ,sunt doar portalurile ,care dau intre altele ,si muzica lui spre ascultare ,si unele chiar spre descarcare.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...