luni, 23 mai 2011

George Grigoriu-un compozitor cunoscut in tara noastra

George Grigoriu este un mare compozitor ,care a scris si abordat muzica usor de cantat pentru unii tineri,dar destul de grea pentru altii.
Melodii care l-au facut cunoscut:"Cui ii pasa de mine?","Eternitate","A doua tinerete","Povestea unui copilas","Broscuta Oac"s.a
Din pacate ,melodiile sale nu sunt difuzate aproape deloc la radio,nemaivorbind de televizor ,unde sunt difuzate ,doar cand e festivalul,in rest radiourile nu ii difuzeaza muzica de niciun fel ,singura piesa care se mai aude la radio este "Eternitate",cantata de George Nicolescu ,dar restul de melodii nu se mai aud .
Singura cale prin care melodiile scrise si cantate de ei se mai aud ,sunt portalurile care dau spre descarcare melodiile lor,alaturi de melodiile altor cantareti ,la fel de cunoscuti ,la fel de buni ca cei tineri si care la vremea lor au scris istorie ,si scriu in continuare.
Inca un motiv de mandrie pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...