sâmbătă, 30 aprilie 2011

Alcoolul si efectele dependentei

Alcoolul are nenumarate efecte nedorite ,intre care durerile de cap,varsaturile ,durerile de stomac,senzatia de voma si multe altele.
Acest lucru se intampla la cei care nu sunt obisnuiti sa bea decat o bere,poate nici macar o bere ,ei risca apucandu-se de tineri de baut ,sa se imbolnaveasca de ficat,sau sa aiba dureri de cap ,care sa nu se mai termine niciodata.
Pe langa acest efect ,poate da o dependenta nebanuita ,si o nervozitate infinita ,si pe langa ele poate da si o agresivitate ,care sa nu se mai termine niciodata.
Dar nu are doar efecte nedorite,deoarece nu toti barbatii se enerveaza atunci cand beau,nu toti barbatii isi bat nevestele,ci doar unii dintre ei.
Unii dintre ei ,devin in momentul respectiv,excesiv de glumeti,iar cand se trezesc devin din nou seriosi,si doar unora dintre ei le vine sa verse,parte din ei in schimb au dureri imense de stomac,de care nu se stie daca mai scapa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...