joi, 14 aprilie 2011

Colea Rautu-un actor de aur pentru tara noastra

Colea Rautu a fost si este un mare actor roman ,care a jucat si a cantat doar in romaneste ,doar pentru tara noastra ,facandu-ne sa ne mandrim cu nationalitatea ,limba si tara noastra .
E un mare  cantaret ,de asemenea ,el cantand "Cosarul" ,intr-una din scenetele ,sau filmele romanesti .
E o legenda care continua ,deoarece scenetele si filmele cu el se mai difuzeaza de unele posturi ,care mai au filmele cu el.
E un om care face toata diaspora sa se mandreasca cu el ,facandu-i sa le tresalte sufletul de bucurie si mandrie de nationalitate,tara si limba pe care o vorbesc.
E o valoare in adevaratul sens al cuvantului ,si nu cum vedem in zilele de azi ,ca si-au cumparat ceva sau si-au facut o operatie scumpa ,nu!
Oamenii de valoare apar doar cand au ceva de aratat,ceva de spus,si nu sa spuna tot felul de prostii,sau sa se laude cu masini ,sau cu unghii false.
Sunt oamenii care ,asa cum facea el ,apar doar cand au de zis sau aratat ceva,fara sa se dezbrace ,asa cum fac cei de azi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...