marți, 19 aprilie 2011

Cum sa se lase tinerii narcomani de droguri?

Drogurile pot fi de mai multe feluri.
Astazi vorbim despre drogurile care acum cativa ani dadeau lovitura pe piata neagra:narcoticele.
Narcoticele sunt droguri injectabile,care dau o dependenta de nestapanit ,si pe care atunci cand le-au scos din consum,tinerii pot intra in sevraj,sau pot delira ,datorita lipsei drogurilor din sange.
Sunt si tineri care se drogheaza ,spun ei pentru ca vor sa incerce ceva nou,dar dintr-o data devin dependenti,si fac orice pentru a-si cumpara  drogurile injectabile,fura de la altii,vand lucruri din casa ,cer bani rudelor,prietenilor sau strainilor si multe altele.
Dar sunt si tineri ,care din ambitie,incearca sa se lase si sa nu-si mai injecteze niciodata ,sa faca ceva,sa-si schimbe viata ,si chiar promit familiei ca nu se vor mai droga niciodata.
Am vazut o data la Antena 2 ,un domn care s-a drogat timp de zece ani ,si care se lasase ,impreuna cu baiatul ,care niciodata nu a fost tentat macar sa incerce,si pe care Lucian Mandruta l-a intrebat ,daca tatal lui se purta ciudat cu el in perioada cand erau toti in aceeasi casa ,si daca acum nu il tenteaza sa incerce si el,iar baiatul a raspuns ca nu e tentat de ceva care e atat de nociv.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...