sâmbătă, 16 aprilie 2011

Drogurile si artistii romani si lupta impotriva lor

De astazi blogul meu incepe o campanie impotriva consumului,si mai ales a traficului de droguri .
Cunoastem o multime de vedete care sunt in categoria "Asa Nu!"si din acest motiv doresc sa tragem un semnal de alarma privind consumul de droguri in randul tinerilor din Romania ,tineri de valoare ,cu care am fi putut sa ne mandrim,care ar fi fost valori adevarate daca nu s-ar fi drogat,daca ar fi continuat sa studieze ,fara sa se drogheze.
Marijuana era candva o cantareata de succes ,de hip-hop ,care din pacate si-a ratat cariera de cantareata,ea putand sa schimbe genul acum,asta daca nu s-ar fi drogat,si n-ar fi consumat alcool ,si poate acum ar fi fost un exemplu de urmat,si nu de neurmat.
Tudor Sisu e un alt contraexemplu ,datorita faptului ca se drogheaza si face trafic de droguri ,acum el e la puscarie ,in loc sa ne mandrim cu el .
Cheloo ar fi fost un exemplu bun pentru toata generatia tanara,daca nu l-ar fi incantat cineva sa consume droguri,acum s-ar fi auzit in continuare de el,si chiar ne-am fi mandrit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...