duminică, 17 aprilie 2011

Drogurile si lupta impotriva lor

Drogurile sunt acele substante nocive ,care pe moment ne fac sa ne simtim bine,ne duc intr-o alta lume decat cea reala ,o alta dimensiune .
Ca dovada ,cantaretii care alta data erau cunoscuti pentru vocea lor,pentru talentul lor muzical sau actoricesc ,chiar si actori tineri ,au ajuns sa se drogheze si sa fie total necunoscuti ,pentru filmul romanesc sau muzica romaneasca,care are nevoie in zilele noastre de talente adevarate,si nu de nulitati.
Nu doar vedetele au ajuns sa se drogheze ,ci si tineri care erau foarte buni la invatatura ,sau care erau foarte buni pictori ,sau care voiau sa faca ceva in viata,sa fie importanti pentru lumea mondena,sau pentru cei de langa ei ,unii chiar si-au pierdut familia,si-au pierdut serviciul,sau pe cei de langa ei,pentru ca nu au avut vointa sa renunte,dar mai ales puterea sa se abtina,asta pentru ca nu exista nimeni ,care sa faca campanii pentru a renunta ,sa-i faca sa se gandeasca ca viata merita traita din plin.
Toate portalurile ar trebui sa duca campanii serioase ,dar niciun portal nu are cum sa faca asemenea campanii,fara suportul anumitor utilizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...