miercuri, 13 aprilie 2011

Alexandru Giugaru-un actor cum n-a mai fost

Alexandru Giugaru este un actor care a facut parte din generatia de actori interbelici,care a jucat in filme de razboi ,cu alti actori ,tot din generatia interbelica.
Cu toate acestea,mai este uneori pomenit ,de regizorii care mai traiesc,si de actorii care l-au vazut jucand ,dar si de oameni care l-au vazut jucand ,in perioada aceea.
Din pacate,filmele cu actori ca el ,nu sunt difuzate de niciun post de televiziune ,nestiind toate televiziunile,si neavand filme cu el,sau nevrand sa le difuzeze.
Ne face mandri de tara,nationalitate si popor ,fiind un actor care a jucat doar la noi in tara ,si doar in filme romanesti.
Este un actor care e de toata mandria  ,fiind pomenit chiar si in momentul de fata,in unele emisiuni de film,sau in care sunt pomeniti actorii de alta data.
Insa de actorii de alta data ,se pomeneste destul de rar,chiar foarte rar ,aproape sub nicio forma  si atunci cum sa invete tinerii actoria cu adevarat,daca valorile nu sunt difuzate?
Daca ar fi difuzate si filmele cu actori de care nu s-a prea auzit,poate tinerii ar afla mai multe despre actorii de demult.
Dar cum sa afle despre ei daca nu sunt difuzati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...