marți, 5 aprilie 2011

Valeria Peter Predescu -privighetoarea Nasaudului

Valeria Peter Predescu este o mare cantareata de muzica populara, care ne-a facut sa ne mandrim cu nationalitatea ,limba si tara noastra ,si cu locurile pe care le avem,si putem sa le vizitam .
Ne-a facut sa ne mandrim,si sa luptam,pentru limba,tara,nationalitate si unitate ,si pentru mandria noastra de romani ,prin cantecele sale,chiar daca in niciun cantec ,nu spune nimic despre mandria noastra,chiar faptul ca cantecele sunt interpretate in limba noastra ,dulce si frumoasa ,ne face sa ne mandrim cu limba,tara,si nationalitatea noastra ,si pe cei din afara tarii sa le vibreze sufletul de dorul tarii lor.
Ne-a facut sa ne gandim ,si sa traim viata la maxim,cu toate ca ajunsese sa cante muzica religioasa,la fel ca Gabi Lunca ,dar nu o canta pur si simplu,ci din suflet ,si de multe ori,nenumarati prezentatori,ii admirau mainile ,si o admirau pentru felul in care canta ,pentru ca nu toti cantaretii de muzica populara,si de muzica in general,pot canta asa cum canta domnia ei,trebuie sa fii pregatit,si nu oricine este.
Legenda continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...