miercuri, 20 aprilie 2011

Drogurile si efectele adverse

Efectele drogurilor sunt dintre cele mai nebanuite ,iar lipsa lor duce la sevraj  ,cel mai periculos mai ales pentru cei dragi celor care se drogheaza ,existand riscul sa fie luati si omorati,sau batuti pentru ca tinerii vor substantele si nu au de unde sa si le procure.
Lipsa lor se manifesta prin dureri de cap,dureri de oase ,greata s.a.m.d,dar si printr-o nervozitate excesiva,datorita lipsei substantelor din organism ,si datorita faptului ca nu se afla in lumea aceea "frumoasa" ,pentru ei ,dar urata pentru cei care nu au incercat niciodata ,si care din dorinta de a le face un bine ,incearca sa-i ajute.
Doar ca unii dintre ei ,nu vor sa asculte si se apuca din nou,fara sa-si dea seama ca daca sunt in terapie antidrog,organismul le va respinge drogurile,si vor avea reactii dintre cele mai nebanuite,adica pot ajunge la delir.
Delirul apare in urma consumului noilor "etnobotanice" ,despre care s-a spus ca sunt plante care ajuta la relaxare,dar in realitate ,nu e asa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mircea Horia Simionescu -un prozator si eseist important al tarii noastre

Mircea Horia Simionescu este un prozator si eseist  care ne face mandri din punct de vedere cultural national si lingvistic . Este un prozat...