duminică, 10 aprilie 2011

Ion Ion Vasilescu-compozitorul cu cele mai multe melodii si cantareti din Romania

Ion Vasilescu este un compozitor care a compus sute si sute de melodii ,pentru multi cantareti ,precum Dan Spataru ,Horia Moculescu s.a.
Melodii care l-au facut celebru :"Dac-ajung la inima ta","E minunat,e-ncantator",si multe altele care l-au facut celebru ,si care au ramas in istoria muzicii ,si care se canta si in zilele noastre ,deoarece sunt melodiile care unora le-au infrumusetat anii tineretii dintotdeauna ,si mereu sunt cantate la toate emisiunile de muzica,asa cum este "Atentie se canta!",care promoveaza cu adevarat valorile,talentele adevarate care au ceva de spus si care pot canta muzica veche ,din anii de demult ,care nu apar din motivul ca si-au cumparat ceva ,sau au facut o operatie ,nu!
Ion Vasilescu a scris pentru oamenii cu voce ,talentele adevarate,care spun intr-adevar ceva,fara sa apara dezbracati,sau sa spuna ceva ireal,sau sa stea la cancanuri,prin alte locuri ,in loc sa-si vada de muzica si sa ne faca mandri de tara,nationalitate si limba,asa cum au facut-o si o fac si ceilalti ,cu toate ca au ramas doar in istorie.
Legenda continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...