joi, 7 aprilie 2011

Dem Radulescu-un actor de valoare pentru tara noastra

Dem Radulescu este un actor foarte valoros pentru tara noastra ,pentru poporul nostru ,si pentru limba noastra ,deoarece este un actor care a jucat doar in filme romanesti,dar si in secvente haioase ,care ne fac sa ne mandrim cu tara,limba si nationalitatea noastra .
A jucat in filme precum seria" BD ",dar si in momente precum "Milogu",in care joaca un om care cere bani ,si caruia oamenii ii dadeau bani ,care ne facea pe toti sa ne amuzam ,deoarece el era un mare comic care a ramas in istoria filmului romanesc pentru totdeauna ,el e viu prin filmele care au ramas in arhiva tuturor televiziunilor si se difuzeaza pana si in zilele noastre .
A murit la munte ,datorita aerului prea tare ,dar traieste prin filme ,si prin fata lui,care este actrita ,la fel ca el ,si a aparut la antena 2,la "dincolo de aparente",si a spus ca lor nu li s-a parut ca este atat de ocupat ,incat sa nu le acorde timp.
E mandria tuturor romanilor,si va fi in continuare prin filmele care au ramas.
Si sunt multe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pompiliu Constantinescu-un critic literar important al țării noastre

Pompiliu Constantinescu este un critic literar care ne face mândri din punct de vedere cultural național și lingvistic . Este un critic lite...